Cursisten vertellen!

Ervaring cursus naaien:

In november 2015 was het idee geboren dat ik graag een eigen kledinglijn wilde beginnen voor paaldansen. Ik had al enige ervaring met naaien, maar dat was alweer een tijd geleden. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een cursus die mij daarbij kon helpen. Na verschillende zoekacties op internet kwam ik uiteindelijk bij het Mobiele Atelier terecht. De cursus Mode Design leek precies waar ik naar op zoek was! In februari 2016 ben ik toen gestart met de cursus Mode Design.

Tijdens de cursus heb ik opnieuw de basistechnieken naaien en patroontekenen geleerd en deze technieken heb ik leren toepassen op mijn eigen ontwerpen. Ik heb maar liefst 5 ontwerpen uitgewerkt tijdens de cursus. Na de cursus ben ik overgestapt op wekelijkse lessen, voor de gezelligheid, maar ook om nog steeds waardevolle tips van Priscilla te ontvangen.

Nu bijna een jaar later is mijn 1e collectie uitgebracht en hangt deze in de dansstudio van mijn vriendin. Ik wilde een collectie die ontworpen en geproduceerd was in Nederland. Ik heb een productiebedrijf gevonden die mij heeft geholpen met het uitwerken van de samples en mijn 1e productie. Produceren in Nederland betekent korte lijntjes en makkelijk communiceren. De productiekosten liggen weliswaar hoger, maar steeds meer mensen hechten veel waarde aan duurzaamheid. Dat is voor mij ook erg belangrijk, want ik wil precies weten waar en wie mijn kleding maakt.

Deze cursus heeft mij enorm geholpen om mijn doel te bereiken. Priscilla heeft niet alleen veel kennis van confectie, maar ook van alles wat er bij deze business komt kijken. Ze is nog steeds mijn vraagbaak wanneer ik advies nodig heb. Zonder haar had ik dit alles niet kunnen bewerkstelligen. Dank je wel Pris!

https://www.facebook.com/beckawear/

https://www.instagram.com/beckaweardesigns/

Een aantal cursisten die eigen kleding label gestart zijn:

  • www.zn-i.com
  • www.joannacouture.nl
  • www.drezzunique.com
 
Sluit Menu
Bel direct!
error: Content is protected !!
×
×

Winkelmand

WhatsApp chat