Mobiele atelier op school

Voor scholen bieden wij mode activiteiten op maat aan. De activiteiten zijn mogelijk in de vorm van dagactiviteiten, projecten, cultuurdagen, workshops en lessenreeksen. Onze mode activiteiten zijn toe te passen in het basis onderwijs (onder en bovenbouw) en het voortgezet onderwijs.  Alle activiteiten en workshops zijn zo aan te passen zodat ze goed aansluiten  bij de verschillende leeftijden en niveaus.

Onze workshops en activiteiten zijn altijd op maat. Wij vinden het belangrijk dat ons aanbod een goede aanvulling is op het schoolprogramma. De activiteiten en workshops kunnen voor elke soort onderwijs  en niveau aangepast worden, en worden in samenspraak met de docenten, coördinator​ en of leerlingen samengesteld. Indien gewenst nemen wij alles voor onze rekening en regelen wij alle materialen. Onze activiteiten en workshops zijn mogelijk op school, Andere locatie buiten school, of bij ons in het naaiatelier.

Voor wie

Onze mode activiteiten en creatieve workshops zijn geschikt voor leerlingen in het basisonderwijs (bovenbouw en onderbouw), voortgezet onderwijs (pro, mavo, havo, vwo) Speciaal onderwijs zoals een Daltonschool. Montessori, reguliere middelbare school of misschien wel een basisschool allemaal geen probleem. 

Mogelijkheden

Neem contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.

Workshop naaien