Cursus naaien

Kleren ontwerpen en maken doe je met onze cursus naaien voor beginners en  of patroontekenen voor beginners, prive naailes of de cursus modedesign. Cursussen zijn ook geschikt voor deelnemers met meer ervaring. Vanaf de basis leer je zelf kleren maken en patronen tekenen, aanpassen en veranderen. Volg in  onze atelier in Rotterdam een naailes cursus, cursus patronen tekenen of combineer een cursus naaien met een cursus patroontekenen.

Cursisten werken op eigen niveau en volgens een lesplan, maar we hebben ook klassikale  workshops tijdens de lessen. Zoals o.a. Onze Masterclass patronen veranderen en aanpassen. In deze workshop krijgen cursisten meer inzicht in het veranderen en aanpassen van een basis of rondpatroon naar een nieuw model. Voor de cursus naaien krijgen cursisten Masterclass naaitechnieken om naast de begeleiding meer inzicht  te krijgen in het kleding maken.

Wil je  na de beginners naaicursussen meer ervaring op doen ! Dan is de cursus modedesign en realisatie of een gevorderd cursus naaien en patroontekenen  goed geschikt. De cursus modedesign en realisatie is ook geschikt voor beginners. In deze cursus leer je kleding ontwerpen en kleding maken. De cursus modedesign is een langer traject en bied cursisten de mogelijkheid om een eigen collectie te ontwerpen en hiervan ook de (samples) te maken. Naast de naailes en patroontekenen cursussen krijgen cursisten gratis toegang tot onze online naailes voor beginners.

Cursus aanbod naaien en patroontekenen:

  • Naaien en patroontekenen beginners vanaf de basis
  • Naaien en patroontekenen gevorderd
  • Naaien en patroontekenen manen kleding
  • Modedesign (Modeontwerpen + naaien + patroontekenen + mouleren)
  • Privé naailessen (1 a 2 cursisten)
  • Open naaiatelier (Mogelijk na de basis naailes en of patroontekenen)

Onze cursussen zijn inclusief benodigde materiaal:

Mode stoffen, patroon teken papier,  fournituren. Map met Up-to-date les materiaal.
Onbeperkt gratis toegang voor cursisten tot onze online video naailessen op naaionline. Gebruik van alle naai en lock machines in het naaiatelier.

Voor wie zijn de cursussen geschikt

De naaicursussen  en cursus patroontekenen zijn geschikt voor iedereen die vanaf de basis zelf kleding wilt leren maken of meer handige tips en advies zoekt voor het naaien. Wij hebben voor iedereen een uitgebreide cursus aanbod op maat.

De cursussen worden verzorgd door ervaren docenten, die werkzaam zijn in de mode branche. De groepen bestaan uit maximaal 10 cursisten, 2 docenten en stagiaires, zo ben je verzekerd van veel begeleiding en aandacht.
Je kan na een cursus op een meer gevorderd niveau doorstromen, of zelfstandig aan je eigen projecten (blijven) werken.

De rok

De blouse

De jurk

De mouw

De broek

Blok6 1

De kraag

Meer informatie over de naailessen

Proef naailes: Je kan altijd en vrijblijvend langskomen om een kijkje in het atelier  en de lesstof te nemen, vragen te stellen, en de sfeer te proeven.
Om er zeker van te zijn dat je niet voor een gesloten deur staat, kan je contact met ons opnemen om eerst een afspraak te maken.

Privé naailes: Wil je liever privé-naailes of een advies of cursus op maat.
Neem dan contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Complete naaiopleiding en cursus programma op maat:  Wil je een complete naaiopleiding of coupeuse opleiding op maat. Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden om een complete opleiding programma te volgen. Het is ook mogelijk om de opleiding of cursus door een instantie of werkgever te laten vergoeden. Wij stellen een cursus plan op die bij uw budget past.

Naailes betaald door werkgever of instantie: Dit kan je op het inschrijfformulier aangeven. Als het factuur rechtstreeks naar de werkgever moet, kan je de gegevens van de werkgever per mail of op het formulier vermelden. Neem vooraf contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Direct in een naaicursus Instromen:  Als een cursusdag niet vol is, kan je altijd  direct instromen. De start datum is dan in overleg. Wanneer instromen niet meteen mogelijk is wordt je voor het eerst volgende te starten cursus of beschikbare plek ingedeeld. Tijdig inschrijven is daarom belangrijk VOL=VOL.

English speaking sewing and pattern making, drafting courses: We have english speaking sewing courses for students available. Although the sewing courses are in dutch, we have teachers that also speak English, this way we are able to guide and help our English speaking students as well. The curriculum will also be in english.
We have had a lot of English speaking students that we have helped this way.
It is  not possible to give a course just for English speaking students, because the volume of students that we get at any given time is not enough to fill a whole course.
If you form a group of more than 4 and want to take a course, than we can schedule a day and time for you as a group and provide a whole English speaking sewing course.

Vakanties: Voor onze cursussen houden we de schoolvakanties aan van midden Nederland.
Soms worden er andere afspraken tijdens de cursus gemaakt, daar wordt iedereen altijd tijdig van op de hoogte gesteld.

Dagen en tijden: Indien je niet altijd op een vaste dag les wilt volgen, kan je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. om op verschillende dagen lessen te volgen.

Inhalen van gemiste lessen: Inhalen van gemiste lessen is altijd mogelijk op andere cursusdagen of als extra lessen aan het einde de cursus geplakt. Je kan in totaal 3 gemiste lessen inhalen. Als je op vakantie gaat kan je dit doorgeven.

Sluit Menu
Bel direct!
error: Content is protected !!
×
×

Winkelmand

WhatsApp chat