Wie ben ik

Mijn naam is Priscilla Reynolds
Ik ben 38 jaar en heb 2 kinderen.
Ik werk al jaren met passie als modeontwerpster, coupeuse  en docent  in de mode en kleding branche.
Toen ik 13 was, begon ik met kleding maken. Na mijn opleidingen aan de MTS voor mode en kelding heb ik de Artemis in Rotterdam afgerond.
Verder in 2005 begon ik mijn bedrijf PRICCI Styling en Design. Toen werkte ik als mode ontwerper, personal shopper en kleding stylist voor vershillende styling agency’s. Ik maakte kleine collecties in opdracht voor winkels en webshops. Niet alleen binnen, maar ook buitenland. Door de strenge deadlines en tijdsdruk, ontwikkelde ik manieren om kleding snel en nauwkeurig af te maken.

Mobiele atelier

Een paar jaar geleden heb ik het Mobiele atelier toegevoegd. Sindsdien werk ik samen met mijn moeder en een team van stylisten en ontwerpers. Via het lesgeven, wil ik vooral mijn passie en kennis voor het kleding maken met anderen delen.
Ik deel mijn passie met alle cursisten  en deelnemers van de workshops.
Voor mijn eigen collecties kleding maken is nu mijn tweede liefde. In mijn webshop vind je alle collecties. Alle kledingstukken worden op maat gemaakt.
Soms maken de cursisten een door mij geïnspireerd kledingstuk. Door zelf te blijven naaien, blijf ik mijn kennis vergroten. Ook kan ik dan nieuwe bevindingen met mijn cursisten delen.

Later over de jaren heb ik samengewerkt. Ook heb ik collecties vervaardigd  voor winkels. Winkels als Young designers United, Shopper, en meer. Verder vindt je mijn collecties ook op designers united. Als sponsor voor projecten zoals: Kunstbende en Wired, verzorg ik workshops. Die workshops zijn masterclasses voor de jongeren en prijswinnaars. Ook ben ik in samenwerking met het Albeda. Door een adviserende rol te spelen, levert het studenten op voor een betere aansluiting in het bedrijfsleven.

Sluit Menu
Bel direct!
error: Content is protected !!
×
×

Winkelmand

WhatsApp chat