Workshop paspop maken

20 januari 2019

12:30 tot 16:00 Aangepaste tijd

Met de workshop paspop maken maak je zelf een paspop dat perfect naar je eigen vormen en maken is gemaakt. Met een paspop op je eigen maten en in een exacte kopie van je figuur maakt het passen van kleding voor jezelf mogelijk zonder hulp van anderen. Met je eigen paspop  maak je perfect zittende kledingstukken. We maken de paspop van een special soort dun papier op rol. Dit papier heeft een lijmlaag dat plakt na bevochtigen. Dit maakt het papier heel plooibaar en makkelijk te bewerken. 

 Over een strak zittend t shirt ( liefst een met een hoge hals en korte mouwen) plakken we het vochtige papier totdat het stevig aanvoelt. We mouleren het als het ware op het lichaam. Het T shirt dient net over de heupen te vallen. De pop wordt daarna goed gedroogd en bekleed. Ook bespreken we alle manieren waarop de pop nog verder bewerkt kan worden.

Je kan de workshop zelf organiseren en je met een groep van minimaal 3  en maximaal 8 deelnemers  opgeven. Wordt een workshop door ons georganiseerd, dan vind je de datum voor de eerstvolgende workshop op dit pagina. Je kan hiervoor enkel jezelf en eventueel meer deelnemers voor opgeven. hiervoor heb je niet meer deelnemers nodig. Data staat altijd weergeven op deze pagina. Indien er geen nieuwe datum vermeld staat kan je via het contact formulier aangeven dat je interesse heb in een workshop. Geef ook door in welke maand of op welke datum je de workshop zou willen. Door Mobiele atelier geplande workshop vind altijd plaats op de zaterdag middag en of zondag middag

De eerst volgende paspop workshop valt op 20 Januari 2019 om 12:30 tot 16:00 uur.

Waar moet je rekening mee houden

  • Een zo glad mogelijk (oud) T-shirt die je kunt missen liefst met een colletje en korte mouwtjes.  De lengte moet ruim voorbij het breedste deel van de heup vallen.
    Het T-shirt wordt verwerkt in de pop dus blijft niet heel.
  • Het is belangrijk een goed zittende BH te dragen.
  • Indien mogelijk neem een Föhn mee, dit versnelt het droog proces.

Overige informatie

Datum en tijd: 20 Januari 12.30 uur tot 16.00 uur
Prijs: € 50,- 
Locatie: Dillenburgstraat 48, 3071HB Rotterdam

Sluit Menu
Bel direct!
error: Content is protected !!
×
×

Winkelmand

WhatsApp chat