Onze atelier

Hoe bereik je het atelier  Het atelier is goed bereikbaar met de bus, metro, trein en fiets vanuit Rotterdam centrum en andere gebieden. Het Atelier is in Capelle aan den IJssel, in de wijk Schollevaar.  De dichtstbijzijnde bushalte, Capelle Posthoorn, bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Aanvang voor cursus
Vroeg arriveren is natuurlijk geen probleem. Het is tenzij anders afgesproken helaas niet mogelijk om 5 minuten voor aanvang het atelier te betreden.
Kom je eerder, wacht dan aub voor je aanbelt.
Bel en voordeur
Onze bel bevindt zich langs het muurtje aan de rechterkant. De voordeur is verderop in de straat. loop 4 a 5 meter rechts van de bel verder de straat door. Ga het trapje af en wacht tot de deur geopend wordt.
Bel bevindt zich aan de rechterkant tegen het muurtje.
 

Contactformulier

Route

Bus 30

  • 7 minuten lopen vanaf Capelle Schollevaar. 
  • Buslijn 30 gaat vanaf treinstation Schollevaar, metrostation Alexandrium en station oosterflank en stopt bij bushalte Posthoorn.

Route

Route met trein en metro

  • Route met auto, trein en fiets vanuit Rotterdam Centraal.
  • Sprinter trein vanuit Rotterdam Centraal.
  • Fiets en openbaar vervoer combinatie mogelijk buiten de spitsuren. 
  • Vanaf Blaak metro A Vlaardingen west of metro B Hoek van Holland nemen naar Alexander.
  • Metro D Rotterdam Centraal of metro E Den Haag Centraal nemen naar Beurs. Daar overstappen naar metro A Vlaardingen west of metro B Hoek van Holland naar Alexander.

Met de auto

Voer voor een betere bereikbaarheid straatnaam Bazuin in je navigatie. Je komt dan op het parkeerplaats achter het atelier. Loop tussen de gebouwen om aan de voorkant van het atelier te komen. Je kan ook straatnaam Hobo invoeren. Je komt dan op het parkeerplaats naast het atelier. Loop vanaf hier de Floris burgwal in. Zie foto hiernaast. Klik op de foto om te vergroten.