1 op 1

Wil je liever 1 op 1 sparren en niet in een groep werken, dan is de privé naailes en patroontekenen  voor jou geschikt. Je bent niet gebonden aan een reguliere lesprogramma of tijden van de reguliere naaicursus, waardoor je echt out of the box kan werken. De  privé naailes en patroontekenen is ook geschikt voor starters en beginners zonder ervaring. Alle aangeboden cursussen bij het Mobiele atelier zijn mogelijk als privé cursus. De privé cursus is inclusief alle basis benodigdheden.

De cursus programma’s kunnen worden afgestemd op de specifieke behoefte en wensen van de deelnemer. 

Voor wie is de privé naailes en patroontekenen

De privé naaicursus is voor  iedereen geschikt geschikt. Mensen die zich in een bepaalde richting willen verdiepen en ontwikkelen, of gewoonweg privé les willen volgen zonder andere cursisten erbij. Schrijf je hier in voor de privé naaicursus.

Blok van 6

De privé naaicursus gaat per blok van 6 lessen van 2 uurtjes en kost € 400 per blok. Je kan zoveel blokken nemen als je wilt. Het is mogelijk om het aantal lessen of uren per week zelf naar behoefte in te delen. 1 of 2 x per week les of 2, 3, of 4 uurtjes per keer les, het is allemaal mogelijk. 

privé naailes en patroontekenen voor beginners en ervaren deelnemers