Mode workshops zelf kleding maken

Met onze creatieve (online) mode workshops zelf kleding maken leer en maak je in een korte tijd iets leuks voor jezelf of voor iemand anders. De mode workshops zelf kleding maken zijn geschikt voor groot en klein. Neem deel aan een online mode workshop zelf kleding maken, kom  op 1 van onze georganiseerde workshop dagen of organiseer zelf een dag met een met een groep en kies zelf een geschikte dag en tijd. Wij bieden verschillende leerzame Mode workshops aan. Onze creativiteit kent geen grenzen. 
Voor aanvang zorgen we altijd voor een ruime aanbod aan patronen, modestoffen en fournituren. Er zijn altijd hapjes en drankjes aanwezig. Een workshop is mogelijk vanaf € 20,- per persoon en met minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers. Een privé workshop is ook mogelijk. Heb je een voorstel voor een leuke workshop, wij denken graag met je mee.

 

Voor wie

Perfect als vriendinnen uitje of voor jezelf om iets nieuws te leren.  Onze modeworkshop mouleren is populair bij modestudenten . De verjaardagfeestjes modeontwerper voor 1 dag en topmodel is altijd een succes bij jonge meiden vanaf 8 jaar

Maak in een paar uurtjes een schitterende jurk voor jezelf of voor een ander. De online video workshop is na aanschaf 3 maanden beschikbaar.

Online workshop Jurk in 1 dag

Leer basis mouleer technieken met deze online video cursus. De cursus bestaat uit 6 lessen en na aanschaf 3 maanden beschikbaar.

Online workshop Mouleren

Maak je eigen unieke tas met onze online video workshop. De workshop is na aanschaf 3 maanden beschikbaar.

Online workshop vilt leren tas

Leer basis kleding verstel technieken met deze online video cursus. De cursus bestaat uit 6 lessen en na aanschaf 3 maanden beschikbaar.

Online workshop Kimono

Op school

Mode atelier op school. Wij komen graag een creatieve mode workshop, masterclass, of lessenreeks op jouw school geven. Ter invulling van CVK activiteiten, kunsteducatieve . Wij hebben workshops activiteiten en projecten op maat voor alle niveau’s school! 

Gallery

Van tassen tot babykleertjes elke workshop levert weer veel mooie resultaten op. Bekijk meer foto’s in onze gallery

Naaicursussen in Rotterdam