Creatieve mode workshops

Met onze creatieve mode workshops leer en maak je in een korte tijd iets leuks voor jezelf of voor iemand anders en voor groot en klein. Kom alleen op 1 van onze georganiseerde workshop dagen of met een groep en kies zelf een geschikte dag en tijd. Wij bieden verschillende leerzame Mode workshops aan. Onze creativiteit kent geen grenzen. 
Voor aanvang zorgen we altijd voor een ruime aanbod aan patronen, mode stoffen en fournituren. Er zijn altijd hapjes en drankjes aanwezig. Een workshop is mogelijk vanaf € 20,- per persoon en met minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers. Een privé workshop is ook mogelijk. Heb je een voorstel voor een leuke workshop, wij denken graag met je mee.

Voor wie

Perfect als vriendinnen uitje of voor jezelf om iets nieuws te leren.  Onze modeworkshop mouleren is populair bij modestudenten . De verjaardagfeestjes modeontwerper voor 1 dag en topmodel is altijd een succes bij jonge meiden vanaf 8 jaar

Het perfecte jurk voor jou in jou maat en favoriete kleur maak je voortaan zelf met de workshop maak een jurk in 1 dag

Jurk in 1 dag

Vormen draperen en creëren een plat patroon of 3D origami creatie maak dit direct op de paspop. Dit workshop is perfect om je kennis te vergroten.

Mouleren

Een zwangere vriendin of familielid veras je met een babyshower baby kleertjes maken bij ons.

Babyshower

De ontwerper in jou kan zich helemaal uitleven. Vier je verjaardag met ons met en wordt modeontwerper voor 1 dag. 

Verjaardagfeest

Op school

Mode atelier op school. Wij komen graag een creatieve mode workshop, masterclass, of lessenreeks op jou school geven. Ter invulling van CVK activiteiten, kunsteducatieve . Wij hebben workshops activiteiten en projecten op maat voor alle niveau’s school! 

Gallery

Van tassen tot baby kleertjes elke workshop levert weer veel mooie resultaten op. Bekijk meer foto’s in onze gallery

Naaicursussen in Rotterdam
Sluit Menu
Call Now ButtonBel direct!
error: Content is protected !!
WhatsApp chat