389473-PC62PC-998

Mode workshops zelf kleding maken

Met onze Mode workshops zelf kleding maken maak en leer je in een korte tijd een leuke kledingstuk of accessoire voor jezelf of voor een ander.

Onze creatieve  Mode workshops zelf kleding maken zijn geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnen uitje. De mode workshops zijn een leuke manier om zelf kleding of textiel accessoires te maken. Het is ook een leuke manier om in een korte tijd iets nieuws te leren. De workshops zijn ook een mooie vorm van zelfexpressie en vooral leuk om samen iets leuks voor jezelf of ander te maken.
Wij bieden verschillende leerzame Mode workshops aan. Onze creativiteit kent geen grenzen.
Als deelnemer is het ook mogelijk om samen met ons een leuke creatieve workshops te bedenken of om het aanbod op de site aan te passen aan je eigen wensen. De workshops zijn altijd in combinatie met hapjes en drankjes. Onze creatieve  Mode workshops zijn geschikt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnen uitje. De mode workshops zelf kleding maken zijn een leuke manier om zelf kleding of textiel accessoires te maken. Het is ook een leuke manier om in een korte tijd iets nieuws te leren. De workshops zijn ook een mooie vorm van zelfexpressie en vooral leuk om samen iets leuks voor jezelf of ander te maken. Als deelnemer is het ook mogelijk om samen met ons een leuke creatieve workshops te bedenken of om het aanbod op de site aan te passen aan je eigen wensen. De workshops zijn altijd in combinatie met hapjes en drankjes.

Er zijn voor bepaalde workshops kant en klare patronen aanwezig, van XS tot XL. Indien uw maat of keuze hiervan afwijkt kunnen we het patroon voor u aanpassen. Deelnemers zonder naai ervaring beginnen met de basisvaardigheden. Er is altijd keus uit een ruime aanbod mode stoffen en fournituren.

Welke Mode workshops zelf kleding maken hebben wij:

  • Workshop leuke outfit
  • Workshop mouleren
  • Workshop hoe met tricot stoffen naaien en afwerken
  • Workshop naaicursus en patroontekenen masterclass
  • Verjaardag feestje modeontwerper voor 1 dag en topmodel t shirt verjaardag feestje

Voor wie:

Wij bieden verschillende leerzame Mode workshops aan. Een Mode workshop is geschikt als vrijgezellen feestje of andere gelegenheid. Wil je voor jezelf of voor iemand anders een leuke workshop dag organiseren, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Een workshop is mogelijk vanaf 20,- per persoon en met minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers.

Heb je interesse in 1 van onze aangeboden workshops aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee.

Er zijn voor bepaalde workshops kant en klare patronen aanwezig, van XS tot XL. Indien uw maat of keuze hiervan afwijkt kunnen we het patroon voor u aanpassen. Deelnemers zonder naai ervaring beginnen met de basisvaardigheden. Er is altijd keus uit een ruime aanbod mode stoffen en fournituren.

Wanneer hebben wij een Mode workshops zelf kleding maken:

  • Het is mogelijk om als groepje van 4 of meer een workshop te boeken en zelf een datum en tijd te prikken.
  • Een door ons georganiseerd workshop zie je op de homepagina van de site, hier  kan je jezelf en anderen voor opgeven.

Onze nieuwe workshops zijn vanaf september 

Sluit Menu
Bel direct!
error: Content is protected !!
×
×

Winkelmand

WhatsApp chat