Naaiatelier in Rotterdam

Het mobiele atelier is een bruisende mode en naaiatelier in Rotterdam. Voor naaicursussen, patronen tekenen, mouleren, creatieve mode workshops en modedesign. Iedereen die zelf kleding wilt ontwerpen, leren maken en onze passie voor mode deelt is welkom. Onze kennis en ervaring delen wij met behulp van unieke lesmethodes. Het is ons doel om de individuele talent van elke cursist verder te ontwikkelen.

De sfeer: Onze naaiatelier is een leuke gezellige plek, waar alle cursisten en deelnemers zich meteen thuis voelen. Er heerst altijd een ontspannen en creatieve sfeer.
Cursisten zijn van alle leeftijden en culturen. Onze cursisten zijn vooral  blij met de snelheid en gemak waarmee ze de werktechnieken en kledingstukken af maken.
Ze worden geïnspireerd door de docenten, elkaar en eigen ideeën. Cursisten kunnen ten alle tijden vragen stellen en feedback vragen over dingen die ze gemaakt hebben.
Onze missie is om iedereen binnen een bepaalde tijd handvatten, tips en methodes te leren waarmee zij zelf  aan de slag kunnen gaan.
Wil je leuk bezig zijn? Je eigen mode maken en altijd een leuke gezellige groep met enthousiaste docenten? Kom dan een keer langs!

Sluit Menu
Bel direct!
error: Content is protected !!
×
×

Winkelmand

WhatsApp chat