Onze naaiatelier in Rotterdam

Het mobiele atelier is een bruisende mode en naaiatelier in Rotterdam. Voor naaicursussen, patronen tekenen, mouleren, creatieve mode workshops en modedesign. Iedereen die zelf kleding wilt ontwerpen, leren maken en onze passie voor mode deelt is welkom. Onze kennis en ervaring delen wij met behulp van unieke lesmethodes. Het is ons doel om de individuele talent van elke cursist verder te ontwikkelen.

Onze missie

Onze missie is om iedereen binnen een bepaalde tijd handvatten, tips en methodes te leren waarmee zij zelf  aan de slag kunnen gaan.
Het is ons doel om de individuele talent van elke cursist verder te ontwikkelen.

Fijne sfeer

Kleine groepen

Unieke aanpak

Sinds 2005

Sinds 2005 zijn we onze aanpak blijven ontwikkelen. Elke persoon is uniek. Wij geloven in de persoonlijke aanpak en passen onze les en leermethode aan het individu. Een cursus in groepsverband of Privé, als hobby of om er je werk van te maken elke aanpak is 1 op 1. Velen komen voor naailes en gaan weg met meer. 

Naaicursussen

Cursisten komen met verschillende achtergronden. Sommigen hebben eerder elders een naaicursus of naaiopleiding gevolgd, anderen nadat ze zelf wat hebben aangerommeld en anderen met een pas gevonden passie voor zelf kleding maken . Iedereen komt met 1 vraag, kan je mij datgene leren dat ik wil leren, kunnen. Soms weet een cursist nog niet wat ze precies willen leren of maken. Ons doel is altijd hetzelfde, jou de beste middelen geven om jou doelen te bereiken zonder onnodige omwegen en samen met jouw een strategie te zoeken dat het best voor jou werkt.

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso

Priscilla

Mijn naam is Priscilla Reynolds. 43 jaar, moeder, echtgenoot en persoon met groot hart. Na jaren als modeontwerper en stylist gewerkt te hebben besloot ik mijn passie voor mooie kleding en het maken ervan met anderen te delen. Ik kan blijven doorgaan over wat ik allemaal gedaan heb en voor wie, maar dat vind ik niet zo belangrijk. Het enige dat mijn cursisten willen is een authentiek persoon dat resultaten kan leveren, en dat ben ik.

Het naaiatelier in Rotterdam voor naaicursussen zelf kleding maken en mode workshops