Wat vind je ervan

Beoordeel het mobiele atelier hieronder
Laat jouw ervaringen over het Mobiele atelier achter. Help geïnteresseerden meer te weten komen over het mobiele atelier. Laat vooral je eerlijke mening achter zo help je ons ook onze diensten te verbeteren.

Reviews

Afgelopen week heb ik alweer mijn 5e les gehad. Ik ben bezig met een aantal basispatronen waar ik in de toekomst kledingstukken van kan maken. Ik kan niet wachten op volgende week.
Alexandra
02-04-2018
Ik heb een hele leerzame en gezellige cursus naaien en patroontekenen achter de rug. Ontzettend veel geleerd en heb een aantal kledingstukken gemaakt in mijn maten. Ik heb veel gehad aan de naai online video's, hierdoor kon ik bepaalde projecten thuis afronden. Dankjewel Priscilla!


Ezra
15-02-2018
De workshop was leuk, leerzaam en erg gezellig. Ik heb het als verrassing voor mijn vriendin geregeld en hoewel we beiden geen naai ervaring hebben, is het met wat begeleiding gelukt om echt iets moois te maken, een kledingstuk dat we echt kunnen dragen.


Alexandra
02-04-2018
Ik droom al jaren van een eigen kledinglijn. Nu heb ik eindelijk de stap gezet en heb een mouleer workshop met Priscilla gehad en daarna besloten om de cursus modedesign te volgen. Wat ben ik blij met die keuze. Priscilla is een hele geduldige lerares. Ik leer veel en maak dingen waar ik alleen van kon dromen. Daarnaast hebben we heerlijke koffie en de gezelligste gesprekken.
Miryam
24-10-2018
Ik heb het best wel moeilijk op mijn mode opleiding. Daarom heb ik gekozen voor een privé cursus. Ik word ontzettend goed begeleid door mijn lerares. Nu merk ik dat het stukken beter gaat op school en de praktijklessen veel beter te volgen zijn. Vaak lopen we ook voor op mijn schoolzaken.


Sophia
12-06-2018
Voor de 12e verjaardag van mijn dochter hebben we haar verrast met een workshop samen met haar vriendinnetjes. Ze hebben het gelukkig naar hun zin gehad en mooie creaties gemaakt. Wij komen zeker een keer terug.Verjaardagfeest modeontwerper
Anouk
23-04-2018
Ik heb laatst met mijn vriendinnen de maak een jurk in 1 dag workshop gevolgd. We waren er eerlijk gezegd een beetje sceptisch over omdat wij allemaal nog nooit achter een naaimachine gezeten hadden. Maar ik moet je zeggen dat we in die 4 uur tijd verassend veel geleerd hadden. En allemaal onze jurk naar keuze af hadden. Leuk voor een meidenmiddag of om te geven als cadeau.
Shirley
01-11-2018