Naaicursus en patroontekenen

Door de combinatie naaicursus en Patroontekenen krijg je snel inzicht om zelf kleding te maken. Zoek je een cursus naaitechnieken, met je naaimachine leren omgaan, stoffen kennis, eigen ideeën uitwerken, patroontekenen of video naailessen, deze combinatie cursus combineert het allemaal. De lesmethoden zijn zo samengesteld dat je in een korte tijd en volgens de juiste methode leert naaien en of patroontekenen. Je idee wordt vertaald van patroon naar een mooi eindproduct.

Cursisten werken op eigen niveau, in kleine groepen met veel begeleiding, aandacht en inclusief alle benodigde materialen. De naaicursus en patroontekenen is geschikt voor beginner of deelnemers met meer ervaring. Wil je kleding maken voor jezelf, anderen, kinderen, mannen, vrouwen onze cursussen zijn op alles ingesteld. Onze groepen bestaan uit vrouwen, mannen Je kan de naaicursus en patroontekenen combineren of los van elkaar volgen en alleen voor naaien of patroontekenen kiezen.

Kies de cursus dat bij je past

Leer alle soorten kleding maken met de naaicursus en patroontekenen. Combineer alle twee om je kennis te vergroten of volg alleen de cursus naaien of patroontekenen. Hieronder zie je wat de cursus naaien en patroontekenen inhoudt. Schrijf je snel in voor een cursus. VOL = VOL.

Cursisten leren  verschillende naaitechnieken en passen dit toe in kledingstukken. Je maakt geen patronen, dus dien je zelf patronen mee te nemen. Wij hebben boeken waar je patronen uit kunt halen, deze zijn niet altijd perfect op maat.

Cursus Naaien

Leer patronen op maat maken voor jezelf en of voor anderen. Kan je al kleding maken of wil je alleen patronen maken, dan is dit cursus perfect voor jou. Naai thuis je kleding of proefmodellen en neem mee voor nakijken.

Cursus Patroontekenen

Combineer de cursus naaien en patroontekenen om zelf je ideeën van A tot Z zelf te maken. Je maakt patronen van je ontwerpen en maakt hier een kledingstuk van. Je leert verschillende naaitechnieken en pas dit toe in je kledingstukken.

Naaien+patroontekenen

Cursus naaien

Met de naaicursus leer vanaf de basis kleding maken, met de naaimachine omgaan, verschillende naaitechnieken en past deze weer toe in je eigen ontwerp en kledingstuk. Door toepassing van de juiste naaitechnieken leer je in een korte tijd mooie en professioneel uitziend kleding maken. Je leert verschillende naaitechnieken als een rits, een zak diverse hals en armsgat afwerkingen, en veel meer en pas deze technieken toe in een echt kledingstuk.

Alle naaitechnieken worden stap voor stap uitgelegd en geoefend en met de combinatie van de online naaicursussen kun je altijd dezelfde technieken keer op keer bekijken en oefenen om zo je proces en ontwikkeling te helpen en of te versnellen.

Jurk
Patronen

Cursus Patroontekenen

Wil je vanaf de basis zelf kleding maken of heb je handige tips en advies nodig.  Elke kledingstuk heeft een begin, en dat is het bedenken ervan en de patroon. Je bedenkt hoe het kledingstuk gemaakt en afgewerkt moet worden en verwerkt dit in je patroon. Je bent nooit afhankelijk van het idee van een ander. cursisten maken grond of basis patronen van een rok, blouse, jurk, mouw, broek en kragen en leert deze basis patronen veranderen naar elk gewenst model. Omdat je elke keer binnen de kaders van je basis patroon werkt hoef je niet elke keer het wiel opnieuw uit te vinden en wordt patroontekenen kinderspel en toegankelijk voor iedereen.

Leer kleding maken voor jezelf, anderen, kinderen, mannen, vrouwen, dat kan allemaal met deze cursus.

Gratis Online naaicursus

Bij je naaicursus en of patroontekenen krijg je gratis toegang tot onze online naailessen met talloze naaitechnieken, cursussen en patroontekenen. Bekijk, oefen en leer het lesstof op je eigen gemak en tempo thuis op de bank. Met Naaionline kan je als cursist overal en altijd en op je eigen tempo aan de slag. Op www.naaionline.com kan je je registreren om toegang te krijgen tot onze online naailessen content. 

Wat kom jij maken!

cursisten