Mobiele atelier op school

 Wij bieden Naai en mode workshops op scholen aan. De Naai en Mode workshops op scholen zijn op maat en mogelijk in de vorm van dagactiviteiten, lange of korte projecten, cultuur en kennismaking dagen, workshops en lessenreeksen. Onze Naai en mode workshops op scholen zijn geschikt voor het basis onderwijs (onder en bovenbouw) en het voortgezet onderwijs.  Alle workshops zijn zo aan te passen zodat ze goed aansluiten  bij de verschillende leeftijden en niveaus.

Onze workshops en activiteiten zijn altijd op maat. Wij vinden het belangrijk dat ons aanbod een goede aanvulling is op het schoolprogramma. De activiteiten en workshops kunnen voor elke soort onderwijs  en niveau aangepast worden, en worden in samenspraak met de docenten, coördinator en of leerlingen samengesteld. Indien gewenst nemen wij alles voor onze rekening en regelen wij alle materialen. Onze activiteiten en workshops zijn mogelijk op school, andere locaties buiten school, of bij ons in het naaiatelier.

Voor wie

Onze mode activiteiten en creatieve workshops zijn geschikt voor leerlingen in het basisonderwijs (bovenbouw en onderbouw), voortgezet onderwijs (pro, mavo, havo, vwo) Speciaal onderwijs zoals een Daltonschool. Montessori, reguliere middelbare school of misschien wel een basisschool allemaal geen probleem. 

We komen op scholen binnen een straal van 35 km van onze locatie in Capelle aan den IJssel.

Foto's workshops op scholen

Mogelijkheden

Neem contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.

Workshop naaien