Feestjurk banner

Maak een jurk in 1 dag workshop

27 Januari 2018

12:00 tot 16:00 uur = VOL

Maak een jurk in 1 dag in je eigen stijl. Met onze mode  workshop Maak een jurk in 1 dag maak je zelf een jurk in de maat en met de stof die jij kiest. Met deze gezellige leerzame workshop heb je de mogelijkheid uit verschillende modellen.

Met de workshop maak een jurk in 1 dag maak je zelf een perfect zittende kledingstuk. Maak het in je favoriete kleur of print. Je bepaalt zelf de kleur, stof lengte en stijl van de outfit. Met je nieuw verworven kennis kan je na de workshop nog veel meer jurken maken. Voor de workshop hoef je geen naai ervaring te hebben. Met de stap voor stap handleiding en begeleiding maak je met een beetje hulp van ons zelf je eigen jurk. De modellen worden met de tijd steeds verder uitgebreid en kunnen per seizoen variëren. Je kiest van te voren of tijdens het invullen van het deelname formulier welk model je wilt. Ook de keus in stoffen zal per seizoen verschillen. Onze modellen zijn van maat XS tot L. Indien je maten hiervan afwijken kunnen we het patroon voor je aanpassen, dit dien je wel tijdig door te geven. Stoffen kan je altijd en in samenspraak met ons uitkiezen. Je kan de workshop zelf organiseren en je met een groep van minimaal 3  en maximaal 8 deelnemers voor opgeven. Je kan ook jezelf en eventueel meer deelnemers voor een door Mobiele atelier geplande workshops opgeven. Data staat altijd weergeven op deze pagina. Indien er geen nieuwe datum vermeld staat kan je via het contact formulier aangeven dat je interesse heb in een workshop. Geef ook door in welke maand of op welke datum je de workshop zou willen. Door Mobiele atelier geplande workshop vind altijd plaats op de zaterdag middag en of zondag middag.

Kies je kleur

Kies je model

Voorwaarden:

 • Zelf een stof meebrengen is alleen mogelijk indien dit van te voren door ons is gezien of goed beschreven.
 • Als je zelf stof meebrengt wordt er € 5 euro in mindering gebracht,-
 • Neem voldoende stof mee, Bij te weinig stof is het misschien niet mogelijk om het kledingstuk te maken. De kans bestaat dat wij voor u geen stof hebben, omdat wij alle stoffen voor deelnemers van te voren worden gekocht.
 • Indien u maat gorter is dan een L en langer dan 170 en u geeft dit niet (tijdig) door, bestaat de kans dat u stof te kort komt.
 • Deelnemers met maten groter dan L en langer dan 170 betalen een extra  € 15 voor het aanpassen van de het patroon en gebruiken van meer stof.
 • Tijdens de workshop is het altijd mogelijk om hier en daar kleine aanpassingen te maken, denk aan lengte of hals.
 • Het is het niet mogelijk om voor deelnemers met een lastige maat alles perfect aan te passen of om hele ingrijpende aanpassingen aan de gekozen model te maken. Het is tenslotte een workshop van 4 uurtjes.

Hieronder ziet u voorbeelden van de modellen.

Workshop maak een jurk in 1 dag workshop: Zondag 27  Januari 2019 12:00 uur tot 16:00 uur 

 • Voor wie: De workshop is geschikt voor alle  niveaus . Zowel beginners zonder enige naai ervaring als ervaren naaisters kunnen deelnemen.
 • Materiaal: De workshop is inclusief alle benodigde materiaal en stoffen.  De jurken worden van tricot stoffen gemaakt. Indien je zelf stof wilt meenemen kan je hierover contact met ons opnemen.
 • Kosten: € 55- per persoon (maat XS tot L en lichaamslengte van 155 tot 170).
 • Kosten: € 60 – per persoon (maat XL, XXL, XXXL lichaamslengte vanaf 170
 • De workshop is  inclusief  stoffen, fournituren en overige materialen. Iets te drinken met iets lekkers is inbegrepen.
 • Duur : 4 uur
 • Voor wie :  Vanaf 14 jaar en 4 tot 8 deelnemers.

Deze workshop is ook mogelijk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of andere leuke gelegenheid. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Sluit Menu
Bel direct!
error: Content is protected !!
×
×

Winkelmand

WhatsApp chat