Je bekijkt nu Modeshow In Arnhem

Modeshow In Arnhem

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Events / Mode

Op 18 juni 2016 heb ik deelgenomen aan de modeshow Catwalk for you in Arnhem.

Het gebeurt niet elke dag dat je deelneemt in een modeshow. en wanneer je een schitterende kerk als het Eusebuis kerk als decor heb, prijs je jezelf erg gelukkig. Hoewel een modeshow erg leuk is, brengt het de nodige werk met zich mee, dus moest ik nadat ik gevraagd was toch even nadenken. Ik besloot mijn segment in de modeshow samen met een vriendin en collega ontwerper te delen. Ieder van ons 5 complete outfits, inplaats van 10 outfits helemaal in mijn eentje. Na het selecteren  en naaien van de outfits moet je nog rekening houden met schoenen, sieraden, makeup kortom de hele styling. Het muziek was gelukkig 1 onderdeel dat ik samen met de dj kon selecteren en bewerken.

Do or die

Toen eenmaal de grote dag aangebroken was, was ik best gesloopt. Mijn bijrijders dochter en nicht, collega ontwerper en haar zusje hielden mij gezelschap tijden de lange autorit. Eenmaal aangekomen bleek dat ik ondanks alle zorgvuldige voorbereidingen ik per ongeluk 1 verkeerde outfit had ingepakt en een lange rit naar Arnhem wil niemand  2 keer op 1 dag rijden.

De show must go on

De locatie was adembenemend. Als je ooit in Arnhem bent, ga dan even langs bij het Eusebuis kerk. Er hing een heerlijke creatieve vibe in de lucht, alle ontwerpers, modellen, visagisten en stylisten waren allemaal bezig in hun eigen hoekje. Wij werden meteen geassisteerd en geholpen door de organisatie en konden snel de fitting met alle modellen afronden. Tussendoor was er voldoende gelegenheid om even met andere ontwerpers te kletsten, rond te kijken, foto’s te nemen en te genieten van een heerlijke georganiseerde lunch.

Het moment van de waarheid

Na een klein stress momentje om een model voor 1 van de kledingstukken te vinden  was het moment  dat mijn modellen op moesten aangebroken. Even achter de coulissen de adem inhouden en daar gaan ze. Je leeft heel lang naar zo’n moment toe en binnen een paar seconden is het voorbij. De modellen deden het schitterend op de catwalk, de lichten, de omgeving, het publiek, alles kwam op dat moment samen. Na mijn korte interview kon ik van het podium af en mezelf even bij elkaar rapen. Ontlading, en dan ontspannen genieten. Toen onze boeltje weer ingepakt en een lange donkere rit naar huis.