Abonnement

Loop je met je naai projecten wel eens vast, en kan je wel wat hulp gebruiken, dan zijn de naailessen geschikt voor jou. Een jurk broek, of gordijn, we helpen je met je project. De naailessen zijn geschikt voor beginners, maar een beetje naai ervaring is wel prettig. De naailessen zijn perfect voor deelnemers die eerder bij ons of ergens anders een basis naai cursus hebben gehad. Je kan de lessen een langere periode volgen, en betaal op maandbasis. Kom 1 of 2 keer per week, 2 of 4 uurtjes. De lessen zijn geschikt voor absolute beginners, en meer ervaren deelnemers. 

Naailessen in Rotterdam leer zelf kleding maken

Voor wie zijn de Naailessen

Wil je leren naaien en in een rustiger tempo dan zijn de naailessen met abonnement voor jou geschikt. Voor iedereen met een zonder naai ervaring, doorstromers van onze cursus naaien en of patroontekenen, mode studenten en modeliefhebbers die graag zelf kleding willen maken. Schrijf je snel in.

Wat komt er aan bod

Met de naailessen werk je op project basis, heb je geen naaiprojecten, dan oefen je verschillende naaitechnieken en kiezen we naaiprojecten samen uit. Bij deze lessen komt geen patroontekenen aan bod. Je kan zelf patronen meenemen of een patroon uit 1 van onze boeken kiezen. Patronen uit boeken zijn niet altijd perfect op maat en kunnen meestal aangepast worden. Het is ook mogelijk een patroon te maken van bestaande kledingstukken.

Overige informatie

  • De naailessen zijn exclusief benodigdheden
  • De naailessen zijn exclusief gratis toegang tot onze video cursussen op Naaionline
  • De betaling gaat per automatische incasso 
  • Elk abonnement is maandelijks op te zeggen met minimale afname van 4 maanden. 
  • 1 x per week les van 2 uurtjes. € 65,- per maand.
Sluit Menu
Call Now ButtonBel direct!
error: Content is protected !!
WhatsApp chat