Abonnement

Loop je met je naai projecten wel eens vast, en kan je wel wat hulp gebruiken, dan zijn de naailessen geschikt voor jou. Een jurk broek, of gordijn, we helpen je met je project. De naailessen zijn niet geschikt voor beginners zonder ervaring, een beetje naai ervaring is wel prettig. De naailessen zijn perfect voor deelnemers die eerder bij ons of ergens anders een basis naai cursus en patroontekenen hebben gehad. Je kan de lessen een langere periode volgen, en betaal op maandbasis. Kom 1 of 2 keer per week, 2 of 4 uurtjes. De lessen zijn niet geschikt voor absolute beginners.

Naailessen in Rotterdam leer zelf kleding maken

Voor wie zijn de Naailessen

Wil je naaien en in een rustiger tempo dan zijn de naailessen met abonnement voor jou geschikt. Voor iedereen met  naai ervaring, doorstromers van onze cursus naaien en patroontekenen, modestudenten en modeliefhebbers die graag zelf kleding willen maken en af en toe vastlopen. Schrijf je snel in.

Wat komt er aan bod

Met de naailessen werk je op projectbasis, heb je geen naaiprojecten, dan oefen je verschillende naaitechnieken en kiezen we naaiprojecten samen uit. Bij deze lessen komt geen patroontekenen aan bod. Je dient dus ervaring te hebben in het patroontekenen. Je kan zelf patronen meenemen of een patroon uit 1 van onze boeken kiezen. Patronen uit boeken zijn meestal niet perfect op maat of kunnen fouten bevatten. Bij simpele aanpassingen als langer of korter maken van het patroon kunnen we helpen.

Omdat bij deze cursus geen patroontekenen aan bod komt, dien je zelf goed uitgewerkte patronen mee te nemen. Een goede patroon is de basis voor elke mooie kledingstuk. Van meegenomen patronen en patronen uit boeken hebben we geringe controle over pasvorm, afwerking en uiterlijk bepaald door patroon.

Overige informatie

  • De naailessen zijn exclusief benodigdheden
  • De naailessen zijn exclusief gratis toegang tot onze video cursussen op Naaionline
  • De betaling gaat per automatische incasso 
  • Elk abonnement is maandelijks op te zeggen met minimale afname van 4 maanden. 
  • 1 x per week les van 2 uurtjes. € 65,- per maand.