Je bekijkt nu Modetrends 2019

Modetrends 2019

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Mode

Elk jaar ontstaat er weer een nieuwe trend. Ook voor in het komende jaar zijn er weer nieuwe trends, sommige trends zijn hetzelfde als in de vorige jaren en andere zijn weer totaal anders. Uitbundig of juist weer heel erg subtiel. Heeft u van zichzelf al brede schouders? Nou dan bent u dus helemaal IN. Heeft u een jurk of rok die eigenlijk net iets te lang was en daardoor tot uw kuit kwam, zelfs dan hoort u weer helemaal bij de modetrend van komend jaar.

Modetrends vinden we overal. In verschillende soorten, denk dan aan stoffentrends en patronentrends.

In deze blog kunt u verschillende trends vinden voor het komende jaar en natuurlijk zijn het ze niet allemaal maar dit zijn de grootste trends. Hierdoor loopt u in ieder geval weer bij met alle modetrends.

Het duurt natuurlijk nog een paar maanden voordat we het nieuwe jaar in gaan, maar je kan er nooit vroeg genoeg bij zijn.

Modekleuren 2019:

 • Poederblauw
 • Chocoladebruin
 • Egyptisch blauw
 • Roest rood
 • Salie groen
 • Botergeel
 • Oud roze
 • Klaproos rood
 • Peer rood
 • Nevelblauw
 • Ceylon geel
 • Herfstig oranje
 • Ultra violet
 • Limelight geel

Stoffentrends

De stoffentrends zijn heel erg opvallend komend jaar. De stoffen die het meeste voor zal komen zijn velvet en metallic. stretch stoffen waren dit jaar al een ding maar volgend jaar komen ze zeker weer terug, buiten het feit dat het enorm lekker zit, ziet het er ook nog eens heel erg leuk uit.

Patroontrends

Elk seizoen zijn er weer nieuwe modetrends en dan natuurlijk ook nieuwe patronentrends.  De must-have patroon voor komend jaar zijn de ruitjes. Die komen weer helemaal terug, in alle soorten en maten. Natuurlijk zijn ruitjes niet het enige patroon wat in de mode is, dieren printjes zijn net zoals vorig jaar weer in de mode.

Wilt u niet zo`n ready-to-wear patroon dan kunt u altijd nog u eigen patroon ontwerpen bij 1 van onze cursussen. Het zal niet alleen je eigen patroon zijn maar ook nog eens op maat gemaakt speciaal voor u.

Just do it!

Van vele nieuwe trends zullen sommige mensen denken `dat ga ik nooit aantrekken omdat het mij niet staat`, maar niets is minder waar. Probeer het gewoon eens en vraag om de mening van je familie of vrienden en draag het gewoon eens naar buiten en `Show yourself`.

Op de catwalk lopen ze met kleding die weinig tot geen mensen buiten zullen dragen, daarom hangt deze kleding ook niet in de winkel. Natuurlijk is de kleding afgeleid van de catwalk. Sommige mensen vinden het veel te uitbundig en zullen het daarom ook niet dragen. Vaak vinden mensen de stoffen die gebruikt worden wel heel erg mooi en willen er daarom toch met de stof spelen.

Laat je niet tegenhouden door het feit dat je niet kunt naaien. Bij ons kunt u een cursus volgen en je eigen stoffen meenemen om daar mee aan de slag te gaan. Wilt u extra informatie over de cursus en u eigen stof meenemen, kijk dan verder op deze site.

Volgend jaar zijn ruitjes weer helemaal het ding en laat je nou net bij onze cursussen ook je eigen stof mee kunnen nemen en daar dan ook nog eens iets heel moois van mogen maken. Zelfs als beginnende naaier kunt u gewoon aansluiten bij de cursus. Alles wordt vanaf het begin uitgelegd, gezellig samen met andere cursisten maken wij er een gezellige middag/avond van.

Heeft u altijd al kleding voor uw eigen kinderen willen maken of wilt u dat uw kinderen hun eigen kleding maken? Wij geven cursussen voor kinderfeestjes. Bent u ten einde raad voor het kinderfeestje van u dochter omdat ze al zoveel leuke feestjes gegeven heeft en wilt u dat ze dit keer weer een leuk feestje heeft, neem dan een kijkje op onze site voor extra informatie. 1 ding is zeker en dat is dat ze een speciaal en uniek feestje heeft.

Twijfelt u of naaien wel echt is voor u is, neem dan contact met ons op en vraag voor een proefles en wij verzekeren u dat het leuk wordt.

Wilt u meer informatie over al onze cursussen kijk dan verder op onze site en laat u verrassen over alle cursussen die wij geven.

Hier volgen een paar modetrends van 2019: