Je bekijkt nu De leukste T-shirt voor de herfst

De leukste T-shirt voor de herfst

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Mode

In elk seizoen zijn de T-shirt weer een echte must have en valt ook zeker niet te missen jouw garderobe. Het is makkelijk te combineren met verschillende andere kledingsoorten, het zit altijd comfortabel en je kunt er letterlijk alle kanten mee op. Oftewel het is tijd om de deur uit te gaan en leuke nieuwe shirts te gaan kopen. Of ze zelf te gaan maken met de naaimachine.

T-shirts zijn onmisbaar, al helemaal in de seizoenen als herfst en lente. Ook al ben je een koukleun je kan er makkelijk een leuk jasje en vestje overheen doen, zo kun je op elk moment je outfit aanpassen aan het weer en er toch nog leuk uitzien. Buiten het feit dat het er super leuk uitziet is er ook nog eens super veel keus in T-shirt. Combineer het met een jeans, een leuke rok, een mooi short of koop je T-shirt oversized en draag het met mooie overknee-boots.

T-shirt met print

T-shirts met print zijn altijd goed, leuk op een mooie basic jeans of een effen rokje. Print op print is ook nog steeds geen probleem. Ik heb voor jou de nieuwste collecties afgespeurd naar de leukste nieuwe T-shirts met een toffe print! Deze shirts kun je kopen bij Guts en Gusto. 

Natuurlijk is het leuk om een T-shirt te kopen, maar dan zullen vele mensen hetzelfde shirt dragen als jij. Hoe leuk zou het zijn als jij je eigen unieke shirt zou kunnen maken, je eigen stof uit kunnen kiezen en de enige zijn die het shirt draagt. In één van onze cursussen in dit mogelijk.

Zelfs voor kinderen is dit mogelijk, leuk voor een kinderfeestje bijvoorbeeld.

Het shirt zal zelfs zo uniek zijn dat alleen jijzelf het past omdat het helemaal naar jou lichaam in gemaakt, in de juiste maat voor jou.

Heb je geen tijd om die cursus te volgen in ons atelier dan kunt u altijd nog onze online cursus volgen. Hierbij kunt u zelf bepalen wanneer u de cursus volgt en wanneer u het even weg legt om het te laten rusten.

Basic T-shirts

Must, must, must, eigenlijk zou jij een basic T-shirts in letterlijk elke kleur in jouw garderobe moeten hebben hangen. Kledingcrisis? Los deze op door een toffe broek met print of een mooie rok te combineren met een mooi, kwalitatief goed, basic shirt en je bent klaar om de deur uit te gaan. Waar velen denken dat een basic T-shirt saai is? Niks is minder waar want zolang het shirt een goede kwaliteit heeft kan dit net zo fashionable zijn als een drukke blouse, mooie top of een gekke croptop. Deze basic T-shirts shop je bij de Mango.

Life isn`t perfect but your outfit can be!